DENTALNI TURIZAM

Mnogi ljudi širom sveta dolaze u Srbiju kako bi sanirali probleme sa zubima. Pacijenti mogu očekivati usluge koje zadovoljavaju najviše standarde stomatologije (oprema i materijali koje koristimo su po svim svetskim standardima u vrhu), koji se primenjuju u najrazvijenijim zemljama, a uz to dobijaju znatnu uštedu.

Lavin Dental Clinic posebno vodi računa o pacijentima iz inostranstva.  Svesni smo da je potrebna određena doza hrabrosti pokloniti poverenje lekaru iz druge zemlje, a odlazak kod stomatologa sam po sebi nije prijatan.

Mnoge procedure su prilagođene dentalnim turistima, koji najviše dolaze iz Švajcarske, Nemačke, Norveške, Holandije i SAD-a.

Kompletnu brigu o Vama preuzimamo od sletanja na aerodrom. Tu Vas čekaju naša asistentkinja Linda i vozač. Oni Vas voze do smeštaja (koji se nalazi u blizini ordinacije, u samom srcu Vračara), koji smo obezbedili za Vas.

Tim Lavin Dental Clinic-a tečno govori engleski jezik, imamo i koleginicu koja tečno govori italijanski jezik. Ukoliko je potrebno, možemo organizovati prevodioca prilikom kliničkog pregleda i intervencija. Osoblje klinike Vam je na raspolaganju 24h dnevno.

Zakazivanje se vrši putem telefona ili e-mail adrese, a plaćanje je moguće izvršiti u gotovini.

Za vreme boravka kod nas, možete uživati u čarima i obilascima Beograda. Preporučujemo Vam da posetite brojne znamenitosti: Kalemegdan, hram Svetog Save, kraljevski dvor na Dedinju, podzemni Beograd, Narodni muzej. Takođe možete uživati i u Skadarliji – boemskoj četvrti Beograda.

Kako bismo izašli u susret pacijentima iz inostranstva, razvili smo tehnike za izradu Hollywood smile-a za 5 – 7 dana sa samo jednim dolaskom u Srbiju, kao i za izradu ALL ON 4/6 rada sa dva dolaska u razmaku od 2-3 meseca. Pacijent u međuvremenu normalno obavlja aktivnosti sa privremenim zubima u svojoj zemlji.

ALL ON 4/6  RAD

1. Za naše pacijente iz inostranstva omogućeno je online pisanje plana terapije. Potrebno je poslati ortopan snimak i vaše fotografije na jednu od naših e-mail adresa: lazar.jovanovic@lavin.rs i ordinacija@lavin.rs , nakon čega pišemo detaljan plan terapije. Za ugradnju implantata potrebno je uraditi i 3D snimak, ali njega pacijenti najčešće rade u blizini ordinacije, po dolasku u Srbiju.

Plan terapije je podložan izmenama, tek nakon kliničkog pregleda možemo odrediti definitivan plan.

2. KLINIČKI PREGLED

Nakon kliničkog pregleda i analize snimka, spec. dr Lazar Jovanović predstavlja definitivan plan terapije, koji podrazumeva sledeće informacije:

  • Da li se preostali zubi moraju izvaditi
  • Koliko implantata je potrebno ugraditi
  • Koliko dolazaka je potrebno za kompletnu proceduru
  • Koliko vremena je potrebno za svaku fazu
  • Cenu rada

Ukoliko se pacijent slaže sa predloženim planom, sledi prva faza terapije – hirurška faza.

3. PRVA FAZA TERAPIJE (hirurška faza)

Sama intervencija se radi u lokalnoj anesteziji, sve je potpuno bezbolno i po ugradnji jednog implantata je potrebno 10ak min.

Nakon intervencije pacijent normalno obavlja svoje aktivnosti, dobija sva neophodna uputstva kojih bi trebalo da se pridržava nakon operacije.

Rana se ušiva resorptivnim koncem (koji otpada nakon 6-8 nedelja), uzimaju se otisci za izradu privremenih proteza i pacijent sa privremenim zubima odlazi kući.

Za prvu fazu terapije potrebno je 2-3 dana.

4. DRUGA FAZA TERAPIJE (protetska faza)

Protetska faza sledi 2-3 meseca nakon ugradnje implantata, nakon oseointegracije implantata (srastanja implantata sa kosti).

U drugoj fazi terapije, dolazite u Vaše zakazane termine na probe i za 10-12 dana dobijate definitivan rad.

Više fotografija naših pacijenata sa All on 4/6 radom možete pogledati ovde: https://lavin.rs/all-on-4-6-koncept/

Lavin Dental Clinic je tu za Vas, zakažite pregled i konsultacije!

Telefon: +381 64 577 32 43

Adresa: Molerova 29, Beograd