Dijagnostikovanje karijesa jednim klikom

Karijes je glavni uzrok bola i preranog gubitka zuba, i u velikoj meri utiče na kvalitet života.

Ukoliko se ne leči, postepeno napreduje , rupe u zubima postaju veće, dublje, šire i zahvataju ostale unutrašnje strukture zubnog tkiva, odnosno dentin i pulpu. Kao posledica moze doći do neprijatnog mirisa iz usta (halitoza), jake zubobolje, infekcije i gubitka zuba.

Dijagnostikovanje karijesa jednim klikom 1

Stoga je rana dijagnostika od velikog značaja u dijagnostici karijesa.

Naša ordinacija poseduje najnoviji  KaVo DIAGNOcam Vision Full HD, sa vrhunskom  dijagnostikom zahvaljujući slikama visokog kvaliteta.

Jednim klikom, za jednu sekundu možemo dobiti tri dijagnostičke slike, zahvaljujići intraoralnom snimanju, translucenciji i fluorescenciji, a koje stomatologu olakšavaju dijagnostiku.

Idealan za informisanje pacijenta, jer se slika može prikazati na ekranu u realnom vremenu.

Moguća je rana detekcija karijesa koja nije moguća uz pomoć drugih dijagnostičkih sredstava.

To je dijagnostička metoda koja objektivno i pouzdano pokazuje stepen karijesne proširenosti u zubnim tkivima, a da je pri tome neškodljiva za pacijenta i da ne oštećujuje zubnu strukturu.

Pored primarnog karijesa izmedju zuba, uz pomoć DIAGNOcam-a mogu biti prikazani i pukotine gleđi ili sekundarni karijes u području zida šupljine.

Sa DIAGNOcam dobijamo slike koje nam daju dodatni uvid u trenutno stanje, bez rendgenskog zračenja, sa još većom rendgenskom preciznošću, što je posebno važno kod trudnica I dece.

Izvršite dijagnostiku karijesa bez čekanja na rendgenski snimak, u stomatološkoj stolici,

Zakažite stomatološki pregled i brzo, lako i jednostavno ćete dobiti sve informacije o stanju Vaših zuba, zahvaljujići najnovijoj tehnologiji.

Telefon: +381 64 577 32 43

Adresa: Molerova 29, Beograd