ZIMMER BIOMET IMPLANTNI SISTEMI

Već dugi niz godina dentalni implantati predstavljaju najsuperiorniju zamenu za nedostajući zub – sigurna, klinički testirana metoda koja će Vam omogućiti samouveren i funkcionalan osmeh. Dentalni implantati ne samo da zamenjuju nedostajući zub nego čuvaju i nivo kosti, desni i okolna meka tkiva. Danas na tržištu postoji veliki broj proizvođača dentalnih implantata i bitno je doneti dobru odluku u izboru. Naš predlog jesu Zimmer implantati.

ZIMMER BIOMET IMPLANTNI SISTEMI 1

Zimmer Biomet kompanija, osnovana je 1927. godine u gradiću Warsaw, SAD i lider je u muskuloskeletnoj industriji već 93 godine sa ciljem da poboljša kvalitet života ljudima. Posluje u preko 25 država sa predstavništvima u više od 100 zemalja širom sveta. Godine istraživanja, kliničkih studija i na prvom mestu briga o potrebama i doktora i pacijenata, doveli su do toga da je kompanija postala lider u industriji dentalnih implantata, a njihovi implantati dobili titulu premium brand.

Zimmer Tapered Screw Vent (TSV) u upotrebi  već 20 godina, sa preko 5 000 000 prodatih primeraka, dobio je titulu najboljeg implantata na svetu. Biokompatibilnost, čvrstoća i dobra oseointegracija ( koja se postiže dizajnom sa trostrukim navojima) su samo neke od mnogih prednosti Zimmerovog TSV implanta.

ZIMMER BIOMET IMPLANTNI SISTEMI 2
ZBINST0008 REV A 03/18

Kao najbolji implantat iz  Zimmer porodice jeste Zimmer Trabecular implant, čiji šupljikast dizajn omogućava prorastanje mlade kosti u prvih 24h, čime implantat postaje perfektno stabilan i samim tim se omogućava brza izrada krunica na njima.

Spec. Dr Lazar Jovanović, oralni hirurg i implantolog,  je instruktor i predavač za Zimmer implantne sisteme, a kako uvek na prvo mesto stavlja visok kvalitet i sigurnost pacijenta, u našoj ordinaciji možete dobiti premium Zimmer Biomet implantate po više nego pristupačnoj ceni.  Zimmer implantati predstavljaju kvalitetnu i sigurnu opciju, sa kojom možete biti apsolutno bezbrižni.

Zakažite Vaš termin i uverite se zašto smo najbolji!

Telefon: +381 64 577 32 43

Adresa: Molerova 29, Beograd